Συλλεκτικό: Ο Μπρους Τζένερ αγκαλιά με τις δύο πρώην -& τα άγνωστα παιδιά του

30.04.2015
Ο σάλος που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη του πατριού των Καρντάσιαν ότι στην ουσία "είναι γυναίκα" συνεχίζεται και φέρνει στο προσκλήνιο και τα μέλη των υπόλοιπων οικογενειών του.

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) μίλησε πριν από λίγες μέρες στην Νταϊάν Σόγιερ (Diane Sawyer) για την υπόστασή του ως γυναίκα -που υπήρξε ανέκαθεν, όπως τόνισε- και με την αφορμή "ξεσκονίστηκε" δεόντως και το παρελθόν του με τις δύο πιο άγνωστες πρώην συζύγους και τα μεγαλύτερα παιδιά του να ανοίγουν το στόμα τους, αλλά και να φωτογραφίζονται μαζί του!

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) είναι η πιο πρόσφατη αλλά όχι η μόνη "πρώην" του 65χρονη πρώην Ολυμπιονίκη, ο οποίος παρότι ένιωθε πάντα γυναίκα, παντρεύτηκε τρεις φορές, όλες οι γυναίκες του γνώριζαν το "θέμα" του και έκανε μαζί τους συνολικά έξι παιδιά.

Σήμερα, παρότι η διάσημη μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί κομματάκι από τον πατέρα των δύο μικρότερων κοριτσιών της, οι άλλες δύο πρώην έσπευσαν να τον στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν.

#chrystiebruceandme γράφει το hashtag της συλλεκτικής, πραγματικά φωτογραφία που πόσταρε η σύζυγος Νο2 του Μπρους, Λίντα Τόμσον (Linda Thomson) -δεξιά- όπου η ίδια ποζάρει χαμογελαστή μαζί με εκείνον και τη σύζυγο Νο1, Κρίστι Κροουνόβερ (Chrystie Crownover).

Ο Μπρους παντρεύτηκε την Κρίστι το 1972 και ο γάμος τους κράτησε εννέα χρόνια. Τα δύο τους παιδιά, ο 36χρονος Μπαρτ και η 34χρονη Κασάνδρα είναι τα λιγότερο προβεβλημένα στα μίντια καθώς δεν συμμετείχαν στο ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.

Όπως αποκάλυψε η Κρίστι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τα "φανερώματα" του Μπρους, εκείνη το γνώριζε το μυστικό και το κράτησε κρυφό για 43 ολόκληρα χρόνια μέχρι εκείνος να αποφασίσει να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Τζένερ της αποκάλυψε την αλήθεια τη χρονιά που παντρεύτηκαν όμως εκείνη ουδέποτε ένιωσε να απειλείται από αυτό και έζησε μαζί του ευτυχισμένα.

Ο Μπρους γνώρισε τη Λίντα το 1979 και παντρεύτηκαν αμέσως. Ο δικός τους γάμος κράτησε πέντε χρόνια και τους χάρισε τους πιο γνωστούς απογόνους, Μπρόντι και Μπράντον Τζένερ.

Η Λίντα γνώριζε ήδη από νωρίς το μυστικό του Μπρους, όμως το σεβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα πια που είναι γνωστό σε όλους, άνοιξε το στόμα της και αποκάλυψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε ένα μακροσκελέστατο άρθρο στη Huffington Post, από όπου και η φωτογραφία του γάμου τους στη συνέχεια.

Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: "Πώς ζώντας μαζί του και αγαπώντας τον Μπρους Τζένερ άλλαξε τη ζωή μου για πάντα"

Ο Μπρόντι και ο Μπράντον Τζένερ έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στα ριάλιτι των Καρντάσιαν οπότε είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό.

Εδώ, τα αγόρια με τη μαμά Λίντα και τη σύντροφο του Μπρόντι, Κέιτλιν Κάρτερ. Η σύζυγος του Μπράντον, Λία, που είναι και έγκυος, απουσιάζει, αλλά η πεθερούλα στη λεζάντα τονίζει την απουσία!!!

Βέβαια με την αφορμή της αποκάλυψης, είδαμε πρώτη φορά και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Τζένερ. Ιδού:

Ο Μπαρτ και η Κασάνδρα, ή Κάσι όπως τη φωνάζουν, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Νταϊάν Σόγιερ και μίλησαν για το πώς και πόσο επηρέασε τη δική τους ζωή η μετάβαση του πατέρα τους στο άλλο φύλο.

Μαζί στον καναπέ και ο Μπρόντι με τον Μπράντον, και όλοι συμφώνησαν πώς αυτό που τους πλήγωσε περισσότερο ήταν η απουσία του πατέρα τους τον καιρό της μετάβασης.

"Εξαφανίστηκε από τη ζωή μας και μας έλειψε" ομολόγησαν τα παιδιά, που όμως έδειξαν να δέχονται απόλυτα το γεγονός.

Μπορεί στο ριάλιτι να μην εμφανίστηκε όμως ο πρωτότοκος του Μπρους, τον έχει "από κοντά" τον μπαμπά και τον "τρέχει" στους αγώνες ταχύτητας που τόσο αγαπάει. Και ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram για του λόγου το αληθές.

Όσο για την άλλη, τη πιο πρόσφατη οικογένεια του Τζένερ;;;

Μετά το διαζύγιό του από τη Λίντα, ο Μπρους παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε σοβαρά τη μετάβασή του στο άλλο φύλο, όμως η γνωριμία του με την Κρις Καρντάσιαν -τότε- τον έκανε να τη βάλει ακόμη μια φορά στον πάγο.

Ο "πάγος" αυτός κράτησε πολλά χρόνια καθώς στο μεταξύ έκανε ακόμη δυο παιδιά μαζί της, την Κένταλ και την Κάιλι αλλά τώρα πια... τέρμα τα ψέματα!

Μπρους και Κρις παντρεύτηκαν το 1991 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε φέτος, το 2015.

Τα παιδιά της Κρις από τον πρώτο της γάμο με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλοέ και Ρόμπερτ Τζούνιορ, ο Μπρους τα μεγάλωσε σαν παιδιά του και σήμερα τον στηρίζουν περισσότερο από τον καθένα.