Δε φαντάζεσαι πώς ήταν η Πενέλοπε Κρουζ... μαθητριούλα!

20.04.2015
Μια σπάνια φωτογραφία της δημόσιας ηθοποιού από τα παιδικά της χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας. Και όχι από την ίδια.

Ο Μπεν Στίλερ (Ben Stiller) ήταν αυτός που έκανε τα... φανερώματα και πόσταρε στο Instagram αυτή την απίστευτη φωτογραφία της Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz).

Ενθουσιαμένος που η 40χρονη ισπανίδα σταρ μπήκε στο καστ για το "Zoolander 2" ο 49χρονος συμπρωταγωνιστής της -πια- έκανε την επίσημη ανακοίνωση μέσω Instagram ως εξής:

"Ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι η Πενέλοπε 'μικρή Πένι' Κρουζ συμπεριλήφθηκε στο καστ του Zoolander2", γράφει ο Στίλερ δίπλα σε αυτή τη φωτογραφία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού που επέλεξε για την περίσταση.

Η Πενέλοπε πρέπει να είναι κάπου στην ηλικία του δημοτικού και η ομοιότητά της με το σήμερα είναι εντυπωσιακή. Σε κουίζ τύπου "Αναγνωρίζεις τη διάσημη ηθοποιό" θα ήταν "πανευκολάκι" όπως λένε και τα παιδιά στο σχολείο.

Για την ιστορία, ιδού και το πρωταγωνιστικό δίδυμο της πρώτης ταινίας που θα συνεχίσει και στη δεύτερη. Στο πλευρό του Στίλερ ο Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson).

Ως προς τα προσωπικά της; Από το 2010, η Πενέλοπε Κρουζ είναι παντρεμένη -κι ευτυχισμένη- με τον συμπατριώτη της και επίσης βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Χαβιέ Μπαρδέμ (Havier Bardem), από τον οποίο έχει δυο παιδιά, τον 3,5 ετών Λέο και την σχεδόν 2 ετών Λούνα.