Αποστολόπουλος: Οι δηλώσεις για την Ελένη που προκαλούν!

02.04.2015
Σε φιλανθρωπική εκδήλωση πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες το Νίκο Αποστολόπουλο και ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για την Ελένη Μενεγάκη, που έγινε πρόσφατα μανούλα.

Ο Αποστολόπουλος ρωτήθηκε για την απόφαση της Ελένης να γίνει μητέρα για τέταρτη φορά στα 45 της και εκείνος δε δίστασε να πει την άποψη του, που όμως προκάλεσε την αντίδραση πολλών.

«Θεωρώ απαράδεκτο γυναίκες να κάνουν παιδί σε μεγάλη ηλικία. Δε μπορεί αυτή να λέγεται μητέρα. Το μάξιμουμ που πρέπει να κάνει παιδιά μία γυναίκα είναι τα 39» ανέφερε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρω αν είναι 45, 46, 47 ή 48. Δεν με ενδιαφέρει. Αν η Μενεγάκη είναι 46, θα φτάσει 65 και το παιδί να είναι 17 ετών. Θα προσπαθεί να καταλάβει τι επιθυμίες έχει ένα παιδί, όταν θα είναι γιαγιά του, ενώ θα έπρεπε το παιδί να έχει μια μαμά».

Ο γνωστός σχεδιαστής είπε την άποψη του και για τα ομόφυλα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. «Πιστεύω ότι το παιδάκι δεν μπορεί να το υιοθετήσει ένας άντρας. Παιδί χωρίς μητέρα δεν υπάρχει. Όπως λένε και οι D&G, προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ πως δυο άντρες έχουν ένα παιδί. Δεν μπορεί ένα παιδί να λέει δύο άντρες μπαμπάδες. Το θεωρώ απαράδεκτο και μέχρι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.