Αυτό το διάσημο μοντέλο είναι ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού; [photo]

01.04.2015
Με τον 31χρονο κούκλο Αλέξη Παππά διασκέδαζε η Ναταλία Γερμανού σε γνωστό βραδινό κέντρο της Αθήνας. Ο φακός μάλιστα του περιοδικού Hello! τους εντόπισε και τους απαθανάτισε σε άκρως τρυφερές στιγμές, γεγονός που έδωσε την αφορμή σε πολλούς να μιλούν πως το όμορφο ανερχόμενο μοντέλο είναι ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού.

Ωστόσο, «πηγή» δήλωσε στο περιοδικό ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. «Γνωρίζονται πολλά χρόνια και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για την επιτυχία που σημειώνουν στην επαγγελματική τους ζωή. Συχνά μάλιστα ο Αλέξης συμβουλεύεται την Ναταλία, η γνώμη της οποίας εμπιστεύεται απόλυτα. Τα διαστήματα που το μοντέλο ζούσε στο εξωτερικό, οι δυο τους κρατούσαν μια σχετική επαφή, ενώ από το Σεπτέμβριο που εκείνος επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, κάνουν στενή παρέα» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της Ναταλίας Γερμανού.

Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς; Είναι ένας όμορφος άνδρας 31 ετών που ξεκίνησε ως ηλεκτρολόγος, αλλά κατέληξε να δουλεύει ως μοντέλο και να συνεργάζεται με μεγάλες φίρμες ρούχων και αρωμάτων, όπως Davidoff, Antonio Banderas και Diesel. Πρόσφατα μάλιστα είχε αποκαλύψει πως μικρός ήταν παχουλό και πως είχε δεχθεί bullying λόγω των κιλών του, τονίζοντας ότι δεν το άφησε να τον επηρεάσει!