Γερμανού: Χώρισε & άλλαξε γούστα στους άνδρες!

26.03.2015
Μπορεί η Ναταλία Γερμανού, αλλά και ο Μάνος Ιωάννου να υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός τους ήτο φιλικός, πολιτισμένος και διόλου δεν τους… στιγμάτισε, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι την παρουσιάστρια την πείραξε.

Όχι τόσο ο χωρισμός, όσο το γεγονός ότι ο 26χρονος ηθοποιός βρήκε κιόλας το νέο έρωτα στο πανέμορφο πρόσωπο της Βαλέριας Χοψονίδου! Γιατί το λέμε αυτό; Το προηγούμενο βράδυ πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό που αποκάλυπτε τη σχέση Ιωάννου – Χοψονίδου, η Ναταλία μέσω των social media «έκραζε» τους… πηδήκουλες άνδρες! Και οι περισσότεροι ήταν σίγουροι ότι η «καρφάρα» πήγαινε στον πρώην

Λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Ιωάννου με την Χοψονίδου, σε τρυφερά ενσταντανέ. Και λίγο μετά ο ηθοποιός ανέβασε σε λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του από το καλοκαίρι στη θάλασσα, με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς και τα τατουάζ φόρα παρτίδα.

Και ήρθε (τυχαία; Δε νομίζουμε) η Γερμανού και ανέβασε στο δικό της λογαριασμό μία φωτογραφία, που γράφει πώς θέλει τον άνδρα. Και σουπράιζ, δεν τον θέλει…. γυμνασμένο και με τατουάζ! «Kαπελάκια και τατουάζ; Όχι αγάπη! Καλή δουλειά και ωραίο κοστούμι» γράφει χαρακτηριστικά.

Και την «αντιπαράθεση» αυτή των δύο πρώην σχολίασαν και στο Πρωινό την Πέμπτη (26/3) με τον Γιώργο Λιάγκα έξαλλο να σχολιάζει ότι και οι δύο εξευτελίζονται! «Το θέμα είναι ότι εδώ εξευτελίζοντο! Η Ναταλία πρέπει να μην ψαρώνει. Δεν ξέρει τι θέλει! Δεν θέλει τον Ιωάννου, όμως δεν θέλει και ο Ιωάννου να πάει με τη Βαλέρια γιατί ζηλεύει και αυτή θέλει έναν άλλον αλλά δεν ξέρει πώς τον θέλει», είπε σε έντονο ύφος.