Τσιλύρα: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Παπαδόπουλο

23.03.2015
Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν μαζί η Αθηνά Τσιλύρα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Και όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν εδώ και καιρό τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του καταξιωμένου ηθοποιού με νεαρή συνάδελφό του, ενισχύοντας έτσι τις φήμες ότι έχει κιόλας προχωρήσει παρακάτω στην προσωπική του ζωή, Τώρα, ήρθε η σειρά της Τσιλύρα να «σπάσει» τη σιωπή της και για πρώτη φορά να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αφορούν το γάμο της.

«Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω για τα προσωπικά μου, γι αυτό και λέγονται και προσωπικά. Θα βρω όμως έναν τρόπο να το κάνω! Θα δανειστώ μια λέξη σου για να πω ότι αυλαία έχουν τα θέατρα στις παραστάσεις. Έτσι όταν πέφτει η αυλαία ο κόσμος ξέρει ότι τελείωσε κάτι που ήταν ψεύτικο, το οποίο όμως διέθετε πολλή αλήθεια. Στη ζωή, που διαθέτει πολύ ψέμα, αυλαία πέφτει μόνο στον θάνατο. Εκεί τελειώνουν όλα. Τώρα υπάρχει ζωή, μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, λόγια, δώρα. Δώρα ζωής και γι αυτό πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ξέρεις, είναι πολύ δύσκολη η διαδρομή του ανθρώπου προς την αυτογνωσία. Ζούμε και αποκτούμε ωριμότητα όταν είμαστε κοντά πια στον θάνατο. Και τότε δεν έχουμε χρόνο να τη χρησιμοποιήσουμε. Αλλά αυτό είναι το μαγικό ταξίδι της ζωής...» δηλώνει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση ζωής, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, λέει: «Ο Σπύρος είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Και αυτό ήταν η επιθυμία μου. Τον άφησα να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο ωραία πράγματα ανακαλύπτεις σε καταστάσεις δύσβατες»;

Και τονίζει: «Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι τα πάντα και για πάντα». Όσο για τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο Παπαδόπουλος έχει προχωρήσει τη ζωή του απαντά: «Μάλιστα, για να το λένε αυτό κάτι θα ξέρουν οι «Πουαρό». Εγώ αυτό το υλικό ούτε το γνωρίζω, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν μου αρέσει καθόλου δε να ασχολούμαι και να ανακυκλώνω φήμες και διάφορα που συλλέγονται, και μετά κρεμιούνται με μανταλάκια στα περίπτερα».

Πηγή: Real