Κούκα: Πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τον 16 χρόνια νεότερο γιο της [photos]

18.03.2015
Πριν από λίγο καιρό είχε εκπλήξει η αποκάλυψη της λαϊκής τραγουδίστριας Κατερίνας Κούκα ότι μετά το διαζύγιό της για ένα μεγάλο διάστημα ο γιος της δεν ήταν μαζί της κι έπρεπε να παρακαλάει για να τον δει.

Σήμερα, η Κατερίνα Κούκα έχει στενές σχέσεις με τον γιo της, ο οποίος είναι κούκλος και μόλις δεκαέξι χρόνια νεότερός της.

Ο μονάκριβος γιος της Κατερίνας, Γιώργος Μπρούζος, είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ετών δεκατέσσερά γνώρισε τον σύζυγό της και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, τον ερωτεύτηκε όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ. Πέντε χρόνια μετά χώρισαν και οι μέρες που ακολούθησαν για μια χωρισμένη γυναίκα στην επαρχία ήταν δύσκολες.

«Μου έκοψαν και την καλημέρα. Με συναντούσαν κοινοί μας φίλοι στο δρόμο και δεν μου μιλούσαν. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Στα 19,5 πήρα την απόφαση να φύγω. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Δούλευα σερβιτόρα, ρεσεψιονίστ για να μπορώ να συντηρώ το παιδί μου», αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια!

Όσο για τη σχέση με το γιο της και αν είναι περισσότερο φιλική λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας, δηλώνει: «Με το Γιώργο ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν λογικό λοιπόν να έχουμε μια χαλαρή σχέση και απόδειξη ότι ακόμα και τα ερωτικά του προβλήματα προτιμούσε να τα κουβεντιάζουμε μαζί παρά με το πατέρα του».

«Η μητέρα μου πάντα έβαζε τα όρια που πρέπει να θέτει ένας γονιός, αλλά η σχέση μας βασιζόταν στην ειλικρίνεια». λέει εκείνος.

Όσο για το λόγο που τσακώνονται μητέρα και γιος;

«Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε. Αυτά συνέβαιναν όταν ήταν έφηβος. Δεν θα ξεχάσω, που όταν ήταν 16, μπήκε μια μέρα με αέρα στο σπίτι και μου είπε: «Λοιπόν. Το αποφάσισα. Θα πάρω μηχανή». Τον κοίταξα με δολοφονικό βλέμμα και του είπα: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου» λέει η Κούκα.

Ο Γιώργος από την άλλη παραδέχεται:

«Εκείνη που με επανέφερε στην θέση μου, γιατί είχα πάει να ξεφύγω, ήταν όταν μετά την τεράστια επιτυχία με το Σπίρτο, άρχισαν κάποια περιοδικά να ασχολούνται όχι μόνο με την ίδια αλλά και με το γιο της. Παρασυρμένος από το νεαρό της ηλικίας μου, πήγα να ψωνιστώ. Τότε μου μίλησε αυστηρά και μου εξήγησε ότι δεν σήμαινε ότι ήμουν ο γιος της Κούκα, κάτι που κατάλαβα αργότερα»