Daily Mail: Σαρώνουν τα «ζωγραφισμένα» top models στη Βρετανία [photos]

13.03.2015
Μοντέλα με τεράστια τατουάζ σπάνε το κατεστημένο που θέλει τα κορίτσια του μόντελινγκ να μην παραδίνονται στην τέχνη της δερματοστιξίας!

Η Κέιτ Μος έχει τα τρυγόνια του Λούσιαν Φρόιντ, η Κάρα Ντελεβίν ένα λιοντάρι και η Ρόουζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ μια καρδιά. Αν και στο παρελθόν απαγορευόταν ένα μοντέλο να έχει τατουάζ, κάτι τέτοιο σήμερα ισχύει μόνο για τις … αεροσυνοδούς της Emirates. Τα τατουάζ είναι πλέον μέσα στο πρόγραμμα και στις μεγάλες πασαρέλες.

Το αφιέρωμα της Daily Mail είναι για τα μοντέλα που είναι καλυμμένα με πολύχρωμα τατουάζ και τα αποκαλεί Tattoo Supermodels. Ο φωτογράφος μόδας Κρίστιαν Σέιντ (Christian Saint) πιστεύει ότι τα μοντέλα με τα τατουάζ θα κυριεύσουν τις πασαρέλες και θα είναι η επόμενη μόδα. Ο Σέιντ φωτογραφίζει μοντέλα με τατουάζ για το The New Yorker εδώ και 8 χρόνια.

Με το νέο του λεύκωμα «Tattoo Super Models» γιορτάζει την έλευση αυτής της «εναλλακτικής» νέας κάστας μοντέλων, που κατά τη γνώμη του θα επικρατήσει όχι μόνο στην κοινότητα των φίλων της δερματοστιξίας.