Σοκ: Πέθανε πρώην σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη!

13.03.2015
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση θανάτου κορυφαίου μουσικού. Λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του σκηνοθέτη, Μανώλη Τζιράκη

ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Χάρη Καλούδη, κορυφαίου συνθέτη, αλλά και από τα καλύτερα μπουζούκια της αθηναϊκής νύχτας. Μάλιστα, ο Καλούδης για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του Πασχάλη τερζή, του Σταμάτη Γονίδη και άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών.

Επίσης, είχε γράψει τη μουσική σε πολλά γνωστά τραγούδια, ενώ ένα από αυτά ήταν αφιερωμένο σε μια παλιά αγαπημένη του, την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια για 4 χρόνια υπήρξε ζευγάρι με τον Καλούδη και μάλιστα συζούσαν σε διαμέρισμα στο Ελληνικό. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εξάλλου, ο μουσικός πριν λίγα χρόνια είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη τού έλεγε ότι θα παρατήσει τη δουλειά της, αν την παντρευτεί. Ωστόσο, έναν χρόνο πριν αναλάβει τα ηνία του Πρωινού Καφέ χώρισαν και όπως λένε όσοι τον ζούσαν τότε από κοντά, το άδοξο τέλος της σχέσης τους τού κόστισε πολύ. Μάλιστα, έγραψε ένα τραγούδι για εκείνη, που το είπε ο Σταμάτη Γονίδης.

«Χθες το βράδυ στ” όνειρο μου/ ήσουν πάλι εκεί μωρό μου/ για να μου θυμίσεις/ της ζωής μου τα παλιά/ ήταν τότε καλοκαίρι/ με κρατούσες απ” το χέρι/ έλουζε ο ήλιος/ τα ξανθά σου τα μαλλιά» είναι κάποιοι από τους όλο νόημα στίχους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Καλούδης «έφυγε» στον ύπνο του το βράδυ της Πέμπτης (12/3), ενώ πριν έναν χρόνο είχε περάσει σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.