Πολυχρονίδης - Νόβα: Ξαναγυρίζουν τον... Τροχό!

09.03.2015
Το τηλεπαιχνιδι του ΑΝΤ1 που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση έρχεται μέσα στον Μάρτιο στους δέκτες μας από το Star.

Και επειδή «Τροχός» χωρίς... Κρίστα δεν γίνεται, χρέη Κρίστας σε αυτήν τη νέα τηλεοπτική έκδοση αναλαμβάνει η Τζούλια Νόβα, η οποία φέτος στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είχε τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα, λόγω της παρουσίας της στο πρωινό «Mega με μία» και της ομοιότητάς της με τη Δούκισσα Νομικού! O νέος «Τροχός της Τύχης» ?ο οποίος εξακολουθεί να προβάλλεται σε 60 χώρες του κόσμου? επιστρέφει στην ελληνική tv, στο Star, για να χαρίσει πολλά δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!

Ομως, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Είναι επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του κυρίως σε διάφορα αθλητικά ραδιόφωνα. Ο Πέτρος γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Εβρου και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του και ακόμα πιο περήφανος για τα δύο του παιδιά. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας είτε με την παραγωγή σκόρδων, αφού η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον Τροχό της Τύχης» και πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού, ούτε που το κατάλαβα! Οποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πέτρος.

Οσο για το πώς βρέθηκε από το αθλητικό ρεπορτάζ στην... ψυχαγωγία... «Ετσι κι αλλιώς οι περισσότερες εκπομπές μου στο ραδιόφωνο ήταν και ψυχαγωγικές. Δεν παρουσίαζα ποτέ αμιγώς αθλητικές εκπομπές. Σε όλες τις εκπομπές μου έκανα χιούμορ, έκανα φάρσες, έτσι δεν ήταν καθόλου περίεργο για μένα να μπω σε όλο αυτό».

Τέλος, αν θεωρείτε πως ο Πέτρος -πρωτάρης γαρ- έχει αγωνία και άγχος ενόψει πρεμιέρας, απατάσθε. Πιστεύει ακράδαντα πως «πλέον γύρισε η τύχη του, και γύρισε για τα καλά»!

ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ