Αννα Βίσση: Κόρη μπακάλη με βίλα στην... Εκάλη

05.03.2015
Μια απρόσμενη συνέντευξη έδωσε η Απόλυτη Σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, Αννα Βίσση αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της στο ευρύ κοινό. Γιατί σίγουρα ελάχιστοι γνώριζαν πως ο πατέρας και ο παππούς της είχαν μπακάλικο στην Κύπρο και πως αυτή έβαζε φακές στους πελάτες!

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για το πώς μπήκε στον στίβο του τραγουδιού, για το πώς ξεκίνησαν όλα. «Εγώ είμαι η Άννα η κόρη του μπακάλη. Ο παππούς και ο μπαμπάς μου είχαν μπακάλικο στον τουρκομαχαλά. Ακόμη θυμάμαι που έβαζα φακές στους πελάτες. Έμαθα από μικρή να δουλεύω» είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να «προσγειωθεί» απευθείας στην Εκάλη, απάντησε «η Εκάλη δεν ήταν κατάκτηση. Σαφώς είναι καλή ζωή. περισσότερο μου θύμιζε, τη μονοκατοικία, όπου μεγάλωσα, στην Κύπρο και μου έλειπε. Το καταφέραμε, έπειτα από χρόνια οικονομίας.»

Αναφορικά με το αν περνούσαν μια πολυτελή ζωή με τον Νίκο Καρβέλα είπε: «Καθόλου. Βάζαμε τον καφέ μας σε θερμός και κάναμε εκδρομές με το αμάξι. Η μεγαλύτερη μας πολυτέλεια, ήταν ότι αγοράσαμε από ένα καλό αυτοκίνητο ο καθένας. Δεν ζούσαμε για την εντύπωση. Αλλά για την ουσία μας και το timing στο οποίο βρισκόμασταν».