Τα οπίσθια της Κιμ όπως δεν τα έχεις ξαναδεί

03.02.2015
Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, δεν έχεις δει τον πισινό της Κιμ Καρντάσιαν σε όλες του τις απόψεις. Μόνο που αυτή είναι κάπως αντιαισθητική και παραμορφωμένη.

Το πιο διάσημο σημείο του σώματός της είναι τα τρουφαντά της οπίσθια και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δεν διστάζει να τα αποκαλύπτει ξανά και ξανά σε όλες τους τις δυνατές... απόψεις.

Με πρόσφατο ακόμη τον απόηχο του προκλητικού ολόγυμνου εξώφυλλου στο περιοδικό "Paper" που σκοπό είχε να κρασάρει το ίντερνετ, η 34χρονη ριάλιτι σταρ χτυπά ξανά με την όπισθεν, αλλά κάπως... παραμορφωμένη αυτή τη φορά.

Πρόκειται για μέρος της φωτογράφησης που έκανε πρόσφατα η Κιμ για το περιοδικό "Love", όπου πόζαρε για τον φακό του εκκεντρικού Στίβεν Κλάιν (Steven Klein) με ρούχα του οίκου Πράντα, αν και στη συγκεκριμένη στιγμή... τα πέταξε κι αυτά.

Ο πισινός της Κιμ προβάλεται σε όλο του το μεγαλείο -και σε ακόμη μεγαλύτερο, αν μας επιτρέπεται το σχόλιο καθώς έχει σαφώς υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία και ειδικά φίλτρα.

Και φυσικά το όλο "έργο" δεν τελειώνει εκεί, καθώς έχουμε μια λήψη με την Κιμ αγκαλιά μια φουσκωτή κούκλα του σεξ δίπλα στην πισίνα και ακόμη μερικές, πιο... σεμνές: