Η αλήθεια για τον όγκο που σκοτώνει τον Βαλ Κίλμερ

02.02.2015
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τις φήμες που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό πολύ πολύ άρρωστο και τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει ο ίδιος.

Πολλά έχουν ειπωθεί τελευταία για τον πάλαι ποτέ γόη του "Top Gun", Βαλ Κίλμερ (Val Kilmer) και τον όγκο που τον ταλαιπωρεί σε βαθμό που την περασμένη εβδομάδα "εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο" με ακατάσχετη αιμορραγία.

Στις 31 Ιανουαρίου δημοσιεύματα ανέφεραν το περιστατικό με το νοσοκομείο και ο ίδιος απάντησε μέσω Facebook, με μια ανάρτηση όπου ευχαριστεί για το ενδιαφέρον, όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ούτε όγκος, ούτε πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με βαθιά προσευχή.

Τα δημοσιεύματα όμως συνέχισαν και ο Βαλ πόσταρε ακόμη μια απάντηση μέσω Facebook, όπου και πάλι διέψευδε την ύπαρξη του όποιου όγκου, τονίζοντας ότι ο ίδιος, η οικογένειά του και ο πρακτικός της Χριστιανικής Επιστήμης (Christian Science) -της οποίας είναι βαθιά πιστός- αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

Στη συνέχεια η Λιζ Ρόζενμπεργκ, εκπρόσωπος του Κίλμερ, φέρεται να επιβεβαίωσε στο USA Today δεύτερη επίσκεψη στο νοσοκομείο για επιπλέον εξετάσεις και διάγνωση του πόσο έχει προχωρήσει ο όγκος, γεγονός που με ένα μακροσκελέστατο ποστάρισμα διαψεύδει ξανά ο ίδιος ο Κίλμερ.

Τι συμβαίνει όμως τελικά;

Από τη μία έχουμε την έντονη αντίδραση απο πλευράς του άμεσα ενδιαφερόμενου, η οποία, όμως σύμφωνα με τους δικούς του είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση στρουθοκαμηλισμού.

Και από την άλλη έχουμε τους συγγενείς του οι οποίοι τονίζοντας την αγωνία τους υποστηρίζουν ότι "η πίστη του σε αυτή τη συγκεκριμένη θρησκεία θα τον σκοτώσει τελικά". Και αυτό γιατί καθώς η εν λόγω θρησκεία πιστεύει ότι μονο οι προσευχές γιατρεύουν και όχι τα φάρμακα, παρόλο που ο Βαλ γνωρίζει για τον όγκο που έχει στον λάρυγγα από τον καλοκαίρι, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και επιμένει να τον πολεμά μόνο με τη θρησκεία.

Για την ιστορία, το TMZ έχει επικοινωνήσει, όπως δημοσιεύει, με την εκκλησία της Χριστιανικής Επιστήμης, όμως απάντηση δεν πήρε.

Όπως και να έχει, εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε να είναι θετικές για τον κατά τ άλλα συμπαθέστατο ηθοποιό...