Τζένερ: Έτσι θα απαντήσει για την αλλαγή φύλου

29.01.2015
Οι φήμες που θέλουν τον πατριό των Καρντάσιαν να γίνεται γυναίκα σιγά σιγά οργιάζουν ενώ η δική του απάντηση αναμένεται με αγωνία.

Ο κόσμος το' χει τούμανο κι αυτός κρυφό καμάρι, ένα πράγμα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει λόγος –που δεν είναι άλλος από τα… φράγκα!

Και εξηγούμε:

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις απανωτές αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες έχει υποστεί, αλλοιώνοντας τόσο την εικόνα του που όλοι πιστεύουν πια ότι γίνεται κανονική γυναίκα.

Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό ενώ και η πιο διάσημη από τις πρόγονές του, η Κιμ (Kim), πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι "ο Μπρους είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει μόνος του".

Σημερινά δημοσιεύματα φανερώνουν, λοιπόν, το σχέδιο του 65χρονου ριάλιτι σταρ, που δεν έχει άλλο στόχο από το να βγάλει κι άλλα χρήματα.

Πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ θέλουν τον πρώην Ολυμπιονίκη να έχει κλείσει ήδη μια σειρά "ριάλιτι ντοκιμαντέρ" όπου θα προβληθούν "πολύ προσωπικά πλάνα και αποκαλύψεις όπου θα ξεδιπλώνεται η δική του πλευρά. Αναμένουμε λοιπόν για να μάθουμε τα πάντα…

Για την ιστορία, στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος βλέπουμε τον Μπρους ανάμεσα στις κόρες του, Κένταλ και Κάιλι και τις προγονές τους, Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε, οι οποίες δηλωμένα τον στηρίζουν 100%.