Νάσια Στεφανίδη: Η νέα, πανέμορφη, βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού [photos]

29.01.2015
Είναι μόλις 23 ετών, πανέμορφη, πρασινομάτα και ήδη έχει τρεις τίτλους στο ενεργητικό της από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Ο λόγος για τη Νάσια Στεφανίδη, τη νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού που επελέγη ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.

Από μικρή συμμετέχει φανατικά στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού και μέχρι σήμερα έχει περάσει από δεκάδες πληρώματα.

Η νεαρή Νάσια ωστόσο δεν έχει αφεθεί σε όσα απλόχερα της προσφέρει η αιθέρια ομορφιά της. Φοιτά στη Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.

Φέτος λοιπόν θα την απολαύσουμε πάνω στο άρμα της Βασίλισσας. Το άρμα αποτελεί καρπό των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο άρμα που θα παρελάσει, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή (οριεντάλ), αλλά και με αρκετά ινδικά στοιχεία. Ένα κτίριο σαν κάστρο, ελέφαντες, καμήλες, άλογα πλαισιώνουν το πολύχρωμο άρμα (μωβ, κίτρινο, χρυσό κλπ), ενώ κυρίαρχο στοιχείο του είναι μια σκάλα, στην κορυφή της οποίας θα βρίσκεται όρθια η Βασίλισσα.