Η πρωτεϊνική διατροφή της Μίλα Κούνις

29.01.2015
Η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) το έχει ρίξει στην υγιεινή διατροφή και τη γιόγκα για να καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η 31χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), απέκτησαν την μικρή τους Γουάιτ (Wyatt) στις αρχές Οκτωβρίου. Όπως παραδέχεται η Μίλα Κούνις προσέχει τι τρώει όχι μόνο για να χάσει βάρος αλλά και γιατί θέλει να είσαι όσο πιο υγιής μπορεί για χάρη της κορούλας της.

Η Μίλα πάντα έτρωγε υγιεινά αλλά τώρα προσπαθεί να το κάνει με μεγαλύτερη συνέπεια. Προσέχει ώστε πάντα να έχει στο σπίτι υγιεινά σνακ, όπως αμύγδαλα και φρούτα για να τρώει κάθε φορά που έχει λιγουρίτσες ενώ στα γευματά της έχει πάντα πρωτεϊνούχες τροφές τις οποίες συνδιάζει με σπανάκι ή σαλάτα λάχανο. Ξέρει πως πρέπει να είναι φουλ στην ενέργεια" τονίζει πηγή του στενού της περιβάλλοντος.

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο και διατροφολόγο της Λίζα Ντε Φάτζιο, η ηθοποιός ήταν σε τόσο καλή φόρμα πριν από την εγκυμοσύνη κι έτσι ήταν σε θέση να χάσει βάρος εύκολα, χωρίς βασανιστικές δίαιτες.

"Η Μίλα φρόντιζε τον εαυτό της αλλά δεν μέτραγε θερμίδες και δεν είχε άγχος μήπως ξαναπάρει βάρος. Επέτρεπε στον εαυτό της να τρώει Μεξικάνικο, μπέργερς κι οτιδήποτε άλλο λαχταρούσε" είπε η ίδια πηγή.

Τι πρόγραμμα άσκησης ακολουθεί;

Αυτό είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι για την Μίλα, αφού πλέον δεν περνάει όσο χρόνο περνούσε κάνοντας σπίνινγκ και γίογκα. Ακόμη αθλείται απλά δεν το παρακάνει. Προτιμά να παίρνει αγκαλιά το μωρό της και να κάνει περιπάτους, κάτι που έχει γίνει αγαπημένη της δραστηριότητα.

"Η Μίλα δεν έχει προσλάβει νταντά, οπότε δεν έχει αρκετό χρόνο για τον εαυτό της. Είναι οπαδός της γιόγκα και αν και δεν μπορεί να πάει στο γυμναστήριο ακόμη, εξασκείται μισή ωρίτσα κάθε πρωί, την ώρα που η μικρή Γουάιτ ακόμη κοιμάται".

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα