Χαράς ευαγγέλια για τις ελεύθερες! Διάσημος γιατρός κυκλοφορεί εργένης!

26.01.2015
Ο σέξι γιατρός της τηλεοπτικής σειράς «Grey's Anatomy», Πάτρικ Ντέμσεϊ (Patrick Dempsey), πήρε επίσημα διαζύγιο από την επί 15 χρόνια σύζυγό του Τζίλιαν Φλινκ (Jillian Fink). Η είδηση για τον χωρισμό τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ, αφού το ζευγάρι δεν είχε προκαλέσει ποτέ τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες με τα προσωπικά τους και κανείς δεν φανταζόταν αυτήν την κατάληξη.

"Με προσεκτική σκέψη και αμοιβαίο σεβασμό αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στον γάμο μας. Βασικό μας μέλημα παραμένουν τα παιδιά μας και ζητούμε τη διακριτικότητά σας στη δύσκολη αυτή στιγμή για την οικογένειά μας", έγραφε η σχετική ανακοίνωση του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με το TMZ, η Τζίλιαν ζητά αμοιβαία επιμέλεια των τριών παιδιών τους καθώς και διατροφή.

Ο Ντέμπσεϊ παντρεύτηκε την Τζίλιαν το 1999 και έχουν μαζί τη 12χρονη Ταλούλα και τα 7χρονα διδυμα Σάλιβαν και Ντάρμπι, ενώ αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο του, καθώς το 1994 είχε χωρίσει μετά από 7 χρόνια γάμου με την κατά 27 (!) χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό Ροσέλ Πάρκερ (Rochelle Parker).