Μανωλίδου: Το δύσκολο διαζύγιο

23.01.2015
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Παρασκευή η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το δύσκολο διαζύγιο που είχε με τον πρώτο σύζυγο της.

Και είναι από τις λίγες φορές, που η μαέστρος μιλά ανοιχτά για τις άσχημες σχέσεις που είχε με τον πρώην σύζυγο της, ενώ αποκάλυψε και το ρόλο που έπαιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να βρεθεί λύση.

«Είχαμε ένα πολύ άσχημο διαζύγιο. Όταν τέθηκαν τα θέματα της διατροφής κλπ. τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Τα πράγματα είχαν φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Τελικά μπορέσαμε και τα βρήκαμε εξωδικαστικά και μπορέσαμε και παντρευτήκαμε με τον Αδωνη. Είχαμε κάνει το μωρό πριν παντρευτούμε. Έκανα επτά χρόνια να πάρω διαζύγιο», εξομολογήθηκε για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μανωλίδη.

Και πρόσθεσε: «Πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Αδωνις. Ήταν ο συνδετικός κρίκος. Πήγε και τον συνάντησε και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, ότι είναι πολύ κακό για τα παιδιά και ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον κρατήσουμε έξω από τη ζωή των παιδιών. Τώρα και στο σπίτι έρχεται πολύ συχνά και τρώμε μαζί πολύ συχνά και βεβαίως έχει λόγο στις αποφάσεις για τη ζωή των παιδιών και είμαστε πολύ αγαπημένοι»