Μιράντα Κερ: Πώς κρατάει τη γραμμή της;

21.01.2015
Είναι λεπτή, καλλίγραμμη και γυμνασμένη. Τι κάνει άραγε για να διατηρεί αυτό το κορμί; Κι όμως όπως αποκαλύπτει η ίδια δεν τρέφεται μόνο με ζαρζαβατικά αλλά επιτρέπει στον εαυτό της μικρές απολαύσεις, όπως ένα μάφιν για παράδειγμα. Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Πώς διατηρεί αυτό το φιδίσιο κορμί ο άγγελος της Βικτόρια Σίκρετ Μιράντα Κερ (Miranda Kerr);

Το μοντέλο που είναι και μανούλα - έχει ενα τετράχρο αγοράκι τον Φλιν με τον πρώην συζυγό της Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) - επιτρέπει κάποιες λιχουδιές στον εαυτό της και δεν τρέφεται μόνο με αγγουράκι, σέλινο και μαρούλι όπως θα νόμιζε κανείς. Η Μιράντα δε στερεί από τον εαυτό της λιχουδιές και γλυκάκια όπως για παράδειγμα τα μάφινς, απλά προσπαθεί να καταναλώνει όσο πιο υγιεινά σνακ μπορεί.

Το κλειδί της σιλουέτας βρίσκεται στα ποσοστά & στα σπιτικά φαγητά

Όπως εξηγεί η φιλοσοφία της είναι αυτή που θα λέγαμε 80/20. Τι εννοεί; Κατά 80% τρώει υγιεινά και τροφές με λίγες θερμίδες και λιπαρά ενώ κατά 20% επιτρέπει στον εαυτό της να καταναλώσει κάτι... κολάσιμο.

Η καστανή καλονή προσπαθεί επίσης να τρώει όσο πιο καθαρά και φρέσκα τρόφιμα μπορεί γι΄αυτό και της αρέσει να φτιάχνει μόνη της ενεργιακά ποτά και σνακ με λίγες θερμίδες. Για παράδειγμα, φτιάχνει μόνη σπιτικά μάφινς με αλεύρι χωρίς γλουτένημ μπλούμπερις και σπόρους τσία για να μπορεί να τρώει κάθε ημέρα γλυκάκι υγειινό.

Γενικά, η ίδια είναι οπαδός των σούπερτροφών και επιλέγει να τις καταναλώνει σε καθημερινή βάση. Από τα αγαπημένα της superfood είναι και ο χυμός νόνι, ένα κι από τα συστατικά της σειράς καλλυντικών που η ίδια λανσάρει, τα Kora Organics.

Λατρεύει επίσης τα σμούθις, ειδικά αυτά με μάκα σε σκόνη, ακάι, σπιρουλίνα, κακάο λάδι καρύδας και σπόρους τσία, πλούσια σε αλκαλικά και θρεπτικά συστατικά.

Κι από γυμναστική; Πώς ασκείται η Μιράντα Κερ;

Η Μιράντα συνηθίζει να κάνει διάφορες δραστηριότητες με το γιό της αλλά και να "χτυπιέται" στο γυμναστήριο κάτι που τη βοηθά να κρατά την καλλίγραμη σιλουέτα της και τη φυσική της κατάσταση άριστη.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει μιλώντας στην MailOnline η καλή της γραμμή είναι ένας συνδιασμός γιόγκα, πιλάτες, προπόνησης με αντιστάσεις και δραστηριοτήτων με το γιό της όπως για παράδειγμα πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία ή ακόμηη και τραμπολίνο, που όπως λέει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τόνωση του λεμφικού συστήματος αλλά και της διάθεσης!

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα