Άνιστον: Κόψτε πια τις μα**κίες με την Τζολί

17.01.2015
Έξαλλη είναι, φαίνεται, η ελληνικής καταγωγής πρώην κυρία Πιτ με τις κακές γλώσσες που δεν την αφήνουν σε ησυχία με την νυν και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που στην ουσία της έκλεψε τον άντρα πριν από 11 χρόνια αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο απίστευτου -παγκόσμιου- ενδιαφέροντος.

Άπειρα έχουν γραφτεί ένω τα περισσότερα από τα ελάχιστα που έχουν ειπωθεί, έχουν έρθει από το στόμα της 45χρονης Τζεν -τα τελευταία χρόνια- η οποία γενικά υποστηρίζει τη θέση "περσινά ξινά σταφίλια".

Σήμερα, και μετά την πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών σε δημόσια εκδήλωση ύστερα από έξι χρόνια, η Άνιστον απαντά με πάθος -και θυμό- σε ερώση σχετικά με τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο έχει δει την τελευταία σκηνοθετική απόπειρα της 39ρονης κυρίας Πιτ, αλλά της άρεσε πολύ κιόλας.

Ιδού τι είπε ακριβώς στο κανάλι E.Τ. όταν τη ρώτησαν σχετικά:

"Το Unbroken ήταν τόσο όμορφο και υπέροχο και [η Τζολί] έχει κάνει μια απίθανη δουλειά.
Και νομίζω ότι είναι ώρα οι άνθρωποι να σταματήσουν να ασχολούνται με τιποτένιες μα**κίες
και να ξεκινήσουν νασ γιορτάζουν υπέροχες δουλειές και να σταματήσουν με αυτές τις μικροπρεπείς ανοησίες. Είναι κουραστικό και πάλιωσε πια. Είναι σαν ένα παλιό δερμάτινο παπούτσι"

Εντάξει, δύσκολο να το πιστέψουμε ακριβώς, αλλά ποιος ξέρει. Μπορεί και όντως να μην τρέχει τίποτα πια.