Ο γιος του Μικρούτσικου ξεσπά για τον πατέρα του!

15.01.2015
Σε μία σπάνια συνέντευξη προχώρησε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος. Μετά από έξι χρόνια, ο Στέργιος που συμπαραστέκεται στον πατέρα του όσο κανείς άλλος, «σπάει» τη σιωπή του και μιλά για όλα.

Για το θάνατο της μητέρας του, Μαρίας Δημητριάδη και αν ήταν για εκείνον ένα σοκ, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα σοκ. Όταν ένας θάνατος επέρχεται ύστερα από ανίατη ασθένεια, έχεις καιρό για να το συνειδητοποιήσεις. Δεν είναι όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε “πέθανε ο τάδε”. Οπότε είχα το χρόνο να διαχειριστώ την ιδέα της απώλειάς της, το ότι επρόκειτο να πεθάνει. Την έλλειψη της μητέρας μου όμως νομίζω ότι θα τη διαχειρίζομαι σε όλη μου τη ζωή.



Για την ανάρτηση του πατέρα του στο facebook ότι δέθηκαν ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια, εξηγεί: «Ανέκαθεν ήμουν χαμηλών τόνων. Δεν έδινα ποτέ συνεντεύξεις μιλώντας για ό, τι μου συνέβαινε. Υπήρξε ένα σκληρό ντόμινο καταστάσεων από την απώλεια της μητέρας μου μέχρι τα οικονομικά προβλήματα. Ενδεχομένως αν αυτά τα γεγονότα είχαν γίνει με μια απόσταση χρόνων μεταξύ τους, να ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήμουν πολύ κοντά με τον πατέρα μου και αυτό εξακολουθεί να ισχύει».

Αν υπήρξαν ψεύτικοι άνθρωποι απέναντι στον πατέρα του, ο Στέργιος ξεσπά. «Το 99,5% των ανθρώπων ήταν ψεύτικα απέναντι στον πατέρα μου. Οι εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δεν μου αρέσει η γενίκευση στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πιστεύω ότι οι ενιαμίση στους δέκα από το συγκεκριμένο χώρο ήταν ψεύτικοι» είπε χαρακτηριστικά.

Αν τον πλήγωσε αυτό, λέει: «Όχι. Το ήξερα. Υπήρξαν και άνθρωποι που ήταν ευεργετημένοι. Σώθηκε η ζωή τους εξαιτίας του πατέρα μου».

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ