Συνεργασία έκπληξη: Η Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση

15.01.2015
Η γνωστή τραγουδίστρια που κατεβαίνει και στον πολιτικό στίβο με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου μπήκε στο στούντιο για μία απρόσμενη συνεργασία, καθώς ερμήνευσε ένα τραγούδι του γνωστού αιρετικού τραγουδοποιού και περφόρμεν Τζίμη Πανούση.

«Ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης - και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι' αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη.

Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική», είπε σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο η Κατερίνα Στανίση.

Όπως είπε ο ίδιος ο Τζίμης Πανούσης «το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ' όλους».

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Στανίση» και είναι η μουσική του ακολουθεί την φόρμα των νταμπ-στεπ κομματιών, ενώ οι στίχοι του είναι χαρακτηριστικοί της σχολής του Τζίμη Πανούση:

Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ
σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο
οι αντιστάσεις των μαζών
κουρεύονται με το γκαζόν
και οι βροντές του Ολύμπου
πήγανε στο βρόντο

Υγιεινή διαστροφή
παίρνω ανάποδη στροφή
τα σουτζουκάκια της γιαγιάς
βγάλαν σκουλήκια

Υγιεινή διατροφή
ξαναμασάω την τροφή
και τα αρχαία μου
ξερνάω μπινελίκια

υγιεινή διατροφή
στη δυτική καταστροφή
να αποκρούσουμε
τα γκέι νταϊλίκια