Μισέλ Ροντρίγκεζ: Κατασπαράζει τα θύματά της σαν... λύκος [photos]

15.01.2015
Γεγονός είναι πάντως πως η Ροντρίγκεζ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει πουθενά στη ζωή της. Ούτε καν στις ερωτικές τις προτιμήσεις.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) είναι σίγουρα ένας άνθρωπος με ελεύθερο πνεύμα. Αλλωστε και η ίδια παραδέχεται πως δεν ξέρει αν θα βρει ποτέ έναν άνθρωπο να ηρεμήσει και να κάνει οικογένεια. Η 36χρονη σήμερα ηθοποιός του "Lost" και των ταινιών "The Fast and The Furious" έκανε μία αισθησιακή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Interview, μίλησε στη Μίλα Γιόβοβιτς και της εξομολογήθηκε πως δεν έχει καμία σταθερά στη ζωή της. «Είμαι σαν το λύκο, τα περισσότερα πράγματα τα κάνω μόνη μου. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε μία μακροχρόνια σχέση» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει «επιζητώ την άνευ όρων αγάπη, την αγάπη που παίρνει κάποιος από την οικογένειά του. Αυτήν την αγάπη πολύ σπάνια την παίρνεις από κάποιον φίλο ή εραστή. Αν κάνω ποτέ παιδί, θα το κοιτώ στα μάτια και θα ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Γεγονός είναι πάντως πως η Ροντρίγκεζ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει πουθενά στη ζωή της. Ούτε καν στις ερωτικές τις προτιμήσεις. Σας θυμίζουμε πως η σχέση της με το σούπερ μοντέλο Κάρα Ντελεβιν (Cara Delevingne) είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις, ενώ στη συνέχεια έβγαινε για καιρό με τον Ζακ Έφρον (Zac Efron)