Γιατί η Νικόλ Κίντμαν έκανε τον Τζίμι Φάλον να... βαράει το κεφάλι του; [vds]

10.01.2015
Εχει ακούσει πολλά και έχει πει ακόμη περισσότερα στους καλεσμένους του ο Τζίμι Φάλον, ο δημοφιλής οικοδεσπότης της εκπομπής «Tonight Show» στις ΗΠΑ, που θεωρείται από τους πιο ετοιμόλογους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ομως ήρθε μάλλον η σειρά του να βρει το δάσκαλό του. Και συγκεκριμένα τη... δασκάλα του στο πρόσωπο της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού Νικόλ Κίντμναν.

Η 47χρονη σταρ πήγε καλεσμένη στη δημοφιλή εκπομπή και άρχισε να συζητά με το Φάλον την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Εκείνος δεν θυμόταν πολλά, σε αντίθεση με τη χολιγουντιανή σταρ η οποία θυμόταν και την παραμικρή λεπτομέρεια και παραδέχθηκε στον αέρα ότι την εποχή εκείνη - που ήταν ακόμη μόνη - ο παρουσιαστής της άρεσε πολύ!

Είχε φροντίσει μάλιστα να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω κοινού τους γνωστού, που κανόνισε ττη συνάντηση στο σπίτι της ηθοποιού.

Ο Φάλον όμως μάλλον δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ, κάτι που η Κίντμαν δεν ξέχασε ποτέ. «Μου άρεσες! Θυμάμαι ότι ήρθες φορώντας ένα καπέλο του baseball και ήσουν ιδρωμένος. Δεν μιλούσες καθόλου, και μετά πήγες και έβαλες ένα video game! Ένιωσα πολύ άσχημα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι gay!» του είπε.

Οπως ήταν επόμενο ο Φάλον ένιωσσε φοβερή αμηχανία αλλά παράλληλα άρχισε να «χτυπιέται» που έχασε την ευκαιρία να κάνει σχέση με μία από τις ομορφότερες γυναίκες της μεγάλης οθόνης.