Η Αμάντα Πιτ εξηγεί τα λάχανα στα... στήθη της

08.01.2015
Η διάσημη και συμπαθής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες και αποκάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του λάχανου (!) την περίοδο του θηλασμού.

Η Αμάντα Πιτ (Amanda Peet) γέννησε πριν από έναν μήνα το τρίτο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον συζυγό της, Ντέιβιντ Μπενιόφ (David Benioff), ο οποίος, είναι ένας από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Game of Thrones". Το ζευγάρι στη φωτογραφία που ακολουθεί, στη χθεσινή [7/1/2014] πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς "Togetherness" όπου πρωταγωνιστεί η Πιτ.

Επίσης, χθες, η Αμάντα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes), και ομολογουμένως εντυπωσιακή ως λεχώνα που δεν έχει σαραντήσει ακόμη, αποκάλυψε το πιο κρυφό μυστικό της για την περίοδο του θηλασμού, που δεν είναι άλλο από το... λάχανο.

Συγκεκριμένα, η όλη κουβέντα στράφηκε γύρω από μια φωτογραφία, που όπως αποκάλυψε η 42χρονη σταρ τραβηξε ο σύζυγός της και την απεικονίζει να βουρτσίζει τα δόντια της ενώ στα φανερά πρησμένα στήθη της -λόγω θηλασμού- ξεχωρίζουν κάτω από το τιραντάκι της δύο φύλλα λάχανου.

Όπως εξήγησε και η ίδια η Αμάντα στην Έλεν -και μπορείτε να δείτε το βίντεο στη συνέχεια- σύμφωνα με την πρακτική, την οποία είχε εφαρμόσει και στα δύο πρώτα παιδιά της, εφαρμόζοντας φύλλα από κρύα λάχανα στα στήθη που όσες γυναίκες θηλάζουν γνωρίζουν ότι είναι έτοιμα να σκάσουν και πονούν, ανακουφίζεσαι... Αν και όχι ακριβώς, όπως παραδέχεται στη συνέχεια.

"Δεν λειτουργεί και τέλεια", ομολόγησε στο τέλος η Πιτ, εξηγώντας όμως ότι "είναι τέλεια για φωτογραφία".