Σμαράγδα Καρύδη: Με ποιον παραδέχεται επιτέλους ότι είναι ερωτευμένη;

05.01.2015
Για την προσωπική ζωή της Σμαράγδας Καρύδη πολλά έχουν ακουστεί κι ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί - με βασικό πρωταγωνιστή των σχολίων τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη. Ωστόσο, η Σμαράγδα δεν αποκαλύπτει εύκολα πληροφορίες του ιδιωτικού βίου της, όσες ερωτήσεις και αν της κάνουν οι δημοσιογράφοι σε συνεντεύξεις!

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτά μου! Τι; Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τα βγάλω όλα στη φόρα; Όχι δεν θα το κάνω! Δε θέλω να είναι όλα διάφανα, θέλω να κρατήσω κάτι για μένα! Δικαίωμά μου δεν είναι; Δεν μου αρέσει να κρεμάω τη ζωή μου στα περίπτερα. Για τη δουλειά μου ναι, να κάνω και φωτογραφήσεις και εξώφυλλα και συνεντεύξεις και ότι θέλετε. Αλλά άλλο προωθώ τη δουλειά, κι άλλο ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω» ξεκαθάρισε στην εφημερίδα Real news.

Στην ερώτηση αν βιώνει τον παράφορο έρωτα, η Σμαράγδα δε δίστασε να παραδεχτεί για πρώτη φορά, ότι ναι είναι... παράφορα ερωτευμένη: «Τον ζω και τον χαίρομαι. Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον κι εμένα», ενώ συμπλήρωσε ότι περνά την καλύτερη της περίοδο.