Τι έκαναν οι hot celebrities στο instragram το 2014; [photos]

04.01.2015
Η φιλοσοφία είναι μια: «όλα στη φόρα» και όταν λέμε όλα εννοούμε βασικά ωραία κορμιά απαλλαγμένα από περιττό ρουχισμό σε σέξι στάσεις.

Η μάχη για το κλέψιμο των εντυπώσεων στον χαοτικό χώρο της σόου μπιζ ήταν και θα είναι πάντα σκληρή, διαρκής και ανελέητη. Αίφνης με την έκρηξη των social media οι περισσότερες σελέμπριτις βρέθηκαν με ένα ακόμα όπλο δυναμικής και ανέξοδης αυτοπροβολής.

Οι φωτογραφίες, οι πόζες, οι σέλφις και ο ντόρος που θα δημιουργήσουν στο κοινό μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση σε καριέρες ή να διατηρήσουν το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η φιλοσοφία είναι μια: «όλα στη φόρα» και όταν λέμε όλα εννοούμε βασικά ωραία κορμιά απαλλαγμένα από περιττό ρουχισμό σε σέξι στάσεις. Έτσι λοιπόν, ας απολαύσουμε μερικές χαρακτηριστικές καυτές φωτογραφίες διάσημων γυναικείων σωμάτων που αναρτήθηκαν στα social media και ας αποχαιρετίσουμε το 2014 με την ελπίδα ότι και το νέο έτος τα κινητά και τα uploads θα πάρουν φωτιά!

Στις φωτογραφίες θα βρείτε τις Κέιτ Απτον, Εμιλι Ραταϊκόφσκι, Κένταλ Τζένερ, Μάιλι Σάιρους, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κιμ Καρντάσιαν, Ταλούλα Γουίλις και πολλές άλλες.