Το εσώρουχο που ντρόπιασε τον Μπόνο

02.01.2015
Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο κορυφαίος κιθαρίστας θα ξαναπαίξει κιθάρα. Άλλο είναι όμως αυτό που τον ντροπιάζει. Ο ίδιος μιλά ανοιχτά για το περιστατικό που πιστεύει πως κατέστρεψε την ροκ εικόνα του.

Ο Μπόνο μπορεί να μην μπορέσει να παίξει ξανά κιθάρα μετά από το ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, το 2014. Ο κιθαρίστας των U2, υπέστη πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμούς και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ωστόσο, δεν έχει ακόμη καταστή σαφές το κατά πόσον θα μπορέσει να επιστρέψει στα μουσικά του καθήκοντα παίζοντας κιθάρα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Δεν είναι όμως το μόνο που τον απασχολεί αφού το ατύχημα - όπως ο ίδιος πιστεύει - χάλασε την ροκ εικόνα του.

"Έσπασα το χέρι μου, τον ώμο μου, τον αγκώνα μου και τραυματίστηκα στο πρόσωπό αλλά το πραγματικό κακό φέτος ήταν πως επλήγη η ιραλνδική μου περηφάνια καθώς κάτω από τη φόρμα μου φορούσα κιτρινόμαυρο λύκρα ποδηλατικό σορτς. Ναι λύκρα. Αυτό δεν είναι και πολύ ροκ εν ρολ" εξομολογείται ο ίδιος και συνεχίζει.

"Η ανάκαμψη ήταν πιο δύσκολη απ΄όσο νόμιζα. Όπως έχω ήδη πει δεν είναι σαφές αν θα ξαναπαίξω κιθάρα".

Να θυμήσουμε ότι το ατύχημα συνέβη τον Νοέμβριο. Ο 54χρονος σταρ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στο Σέντραλ Παρκ όταν έπεσε και χτύπησε άσχημα. Εισήχθη στο νοσοκομείο κι οι γιατροί αποφάνθηκαν πως χρήζει χειρουργείου.

Δ.Γ.