Γιάννης Βαρδής: Η πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο του πατέρα του [vds]

02.01.2015
Στην εκπομπή του καλού του φίλου Γιώργου Λιανού έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον επώδυνο θάνατο του πατέρα του, ο Γιάννη Βαρδής. Οι δύο τραγουδιστές είναι φίλοι και συνεργάτες και όπως είπε στον "αέρα" ο Λιανός τα τελευταία 5 χρόνια κάνουν μαζί γιορτές!

Ο Γιάννης Βαρδής προφανώς αισθάνθηκε άνετα να μιλήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικώς μετά τον θάνατο του πατέρα του στην εκπομπή του φίλου του, Γιώργου Λιανού.

Μια δύσκολη χρονιά ήταν αυτή που πέρασε, αλλά την έκλεισε με χαμόγελο, ευχές για αγάπη σε όλους και πολλή μουσική. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Όλα Παίζουν» και μαζί με τον Λιανό ερμήνευσαν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, μπαλάντες που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών.

Ο Γιάννη Βαρδής πιστεύει ότι τη νέα χρονιά θα υπάρξει εύνοια στον τομέα των σχέσεων και ευχήθηκε: «Πιστεύω κι εγώ ότι θα είναι μια ερωτική χρονιά. Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, άρα εύχομαι σε όλο τον κόσμο… αγάπη!»