Φουρέιρα: Κάνει την αυτοκριτική της μετά το χωρισμό της

02.01.2015
Ο χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά και τα δημοσιεύματα που τον συνόδευσαν, μάς απασχόλησε για μέρες.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να "απαντά" σε όσα ακούγονταν και γράφονταν για εκείνη με σέξι προσωπικές φωτογραφίες της ή μηνύματα όλο μυστήριο ή νόημα μέσα από τα social media.

Και τώρα, με την έλευση της νέας χρονιάς, η Φουρέιρα με ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει την αυτοκριτική της για τη χρονιά που πέρασε. Μία χρονιά που τα είχε όλα, ειδικά προς το τέλος της, όπου από τη ζωή της τραγουδίστριας έφυγε ένας μεγάλος έρωτας και στο καπάκι ήρθε ένας καινούργιος!!!


«Στη ζωή κάνουμε διάφορα πράγματα. Μερικά από αυτά, ευχόμαστε να μην τα είχαμε κάνει ποτέ. Μερικά άλλα, ευχόμαστε να μπορούσαμε να τα επαναλάβουμε χιλιάδες φορές. Αλλά όλα αυτά, μας έκαναν αυτό που είμαστε, και στο τέλος, αυτά είναι που σχηματίζουν την κάθε λεπτομέρεια στον χαρακτήρα μας. Αν μπορούσαμε να τα διορθώσουμε ή να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε σήμερα. Γι' αυτό ζήσε, κάνε λάθη, απέκτησε υπέροχες αναμνήσεις, αλλά ποτέ μα ποτέ μην σκεφτείς για δεύτερη φορά, ούτε ποιος είσαι, ούτε ποιος ήσουν, και το σημαντικότερο, μην σκεφτείς που πηγαίνεις» ήταν το μήνυμά της. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Κάντε την κάθε στιγμή σας μοναδική... Ευτυχισμένο το 2015...» έγραψε χαρακτηριστικά.