Σκάνδαλο: Ο Σκοτ της Κόρτνεϊ ερωτευμένος με άλλη Καρντάσιαν

31.12.2014
Η στενή σχέση του συντρόφου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την αδελφή της, Κλοέ, είναι γνωστή. Τώρα όμως, φαίνεται ότι εκείνος εξομολογείται τον έρωτά του για εκείνη...

Λίγες μέρες αφού τον έκανε για τρίτη φορά πατέρα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) δέχεται ένα πολύ άσχημο "χτύπημα" από τον σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick), ο οποίος με ποστάρισμά του στο Instagram δηλώνει ευθαρσώς ότι "είναι ερωτευμένος με την Κοκο", όπου "Κοκο", το παρατσούκλι της μικρότερης εκ των τριών διάσημων αδελφών, Κλοέ (Khloe).

Το σχόλιο, μάλιστα, έρχεται ως λεζάντα σε φωτογραφία όπου φαίνεται ο Σκοτ με την Κλοέ να περπατούν αμέρημνοι στον δρόμο πιασμένοι χέρι χέρι. Ιδού:

I'm in love with the koko

Een foto die is geplaatst door Lord Disick (@letthelordbewithyou) op

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται την ίδια μέρα και η Κλοέ να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά με δικό της ποστάρισμα φωτογραφίας όπου φαίνεται εκείνη να αγκαλιάζει τον "γαμπρό" της και να γράφει στη λεζάντα "Είναι ερωτευμένος με την Κόκο".

He's in love with the KoKo

Une photo publiée par Khloé (@khloekardashian) le

Βέβαια, η στενή σχέση των δύο νέων -οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτακτοι αμφότεροι- είναι γνωστή με τους ίδιους να έχουν αυτοαποκαλεστεί "συνένοχοι στο έγκλημα" πολλάκοις.

Από το ένα, όμως, μέχρι το άλλο υπάρχει μια διαφορά...

Προφανώς "τα παιδία παίζει" και η όλη αλήθεια θα αποκαλυφθεί όπου νά'ναι αλλά μέχρι τότε... κάποιοι σίγουρα σιγοβράζουν...