Φουρέιρα - Σαμαράς: Νέες λεπτομέρειες για το χωρισμό

17.12.2014
Ο χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμη.

Και μπορεί και οι δύο πλευρές να μη θέλουν να μιλάνε για το χωρισμό τους, όμως κάθε μέρα όλο και μία νέα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τώρα, μαθαίνουμε για το περίφημο «κέρατο», με το περιβάλλον της τραγουδίστριας να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η Φουρέιρα είχε παράλληλη σχέση με τον ποδοσφαιριστή και το γνωστό εφοπλιστή.

Γιατί μπορεί οι λογαριασμοί όλων, βάσει των τελευταίων κοινών τους φωτογραφιών, να μάς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έπαιξε... παράλληλη σχέση, όμως, το φιλικό περιβάλλον της Ελένης έχει άλλη θεωρία.

Πηγή από το περιβάλλον της υποστηρίζει στο περιοδικό ΟΚ ότι τους χώρισε η απόσταση (και ουχί ο Σπύρος Λυκούδης) και πως όταν κυκλοφόρησαν οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους, πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν ήδη χωρισμένοι! «Ο Γιώργος Σαμαράς είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα» λέει η πηγή.

Ωστόσο, στις κοινές φωτογραφίες (δες παρακάτω) που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό Hello, το πρώην ζεύγος μόνο χωρισμένο δεν έμοιαζε! Η τρυφερότητα, ειδικά από την πλευρά του Σαμαρά ξεχείλιζε από παντού.

Η ίδια πηγή, αναφέρεται και στο νέο φημολογούμενο ειδύλλιο της Φουρέιρα με τον εφοπλιστή. «Ήταν και πάλι μόνη της όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και το ίδιο υποστηρίζει άλλη πηγή από περιβάλλον Φουρέιρα, στο περιοδικό Hello. «Ακούστηκαν εξωφρενικά πράγματα. Στην αρχή η Ελένη τρόμαξε, όμως τώρα γελάει, γιατί κάποια από αυτά ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Κανένα τρίτο πρόσωπο δε διέλυσε τη σχέση της με τον Γιώργο» δήλωσε κατηγορηματικά.