Οριστικός ο χωρισμός Πετρετζίκη - Demy;

17.12.2014
Όπως σας γράφαμε πριν λίγες μέρες, «έσκασαν» φήμες από το πουθενά ότι η σχέση του Άκη Πετρετζίκη με την Demy περνά την πρώτη σοβαρή κρίση, μετά από δύο χρόνια.

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να αναστρέψει το κλίμα και να ξεπεράσει τα προβλήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, Άκης και Demy όχι μόνο δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα, αλλά έχουν χωρίσει και τούτο είναι οριστικό!

Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι και το ζευγάρι στην προσπάθεια του να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα, πήγε διακοπές στη μαγευτική Ελούντα. Ωστόσο, η επιστροφή τους στην πραγματικότητα και στο φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόβλημα (ειδικά από την πλευρά του σεφ), έφερε ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα.

Και σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, η απομάκρυνσή τους φαίνεται να είναι οριστική. Πάντως, και οι δύο αποφεύγουν να απαντήσουν τι συμβαίνει στη σχέση τους.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης (17/12) στην εκπομπή Happy day, ήρθε μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου αποκάλυπτε ότι το ζευγάρι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περνά σοβαρή κρίση, που τους οδήγησε στον πρώτο μεγάλο καβγά, ενώ η νεαρή τραγουδίστρια δε μένει πια στο σπίτι του Πετρετζίκη!