Σαμαράς: "Περνάω δύσκολα... Μη με πιέζετε..."

16.12.2014
Ο επεισοδιακός χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα ήταν αρκετός για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας (που τόσο αντιπαθεί) πάνω στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Και στις δύσκολες στιγμές που περνά, ήρθε να προστεθεί ο χαμός του παππού του τη Δευτέρα (15/12) στον οποίο ο Σαμαράς είχε μεγάλη αδυναμία. Ο ποδοσφαιριστής την ίδια μέρα, βρέθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ, όπου του απονεμήθηκε βραβείο που του έδωσε ο μικρός Τζέι, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Σαμαράς πήγε στην τελετή κατευθείαν από την κηδεία του παππού του, που έγινε στην Χαλκιδική. Εμφανώς στεναχωρημένος και ταλαιπωρημένος, ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για τη δύσκολη περίοδο που περνά. «Δεν θέλω να μιλήσω πραγματικά... Περνάω δύσκολα. Μη με πιέζετε γιατί δε νιώθω καλά...» εξήγησε με ευγενικό τρόπο.

Και με την ίδια ευγένεια αρνήθηκε να σχολιάσει και τα της προσωπικής του ζωής. «Να πω τι; Δεν έχω να πω κάτι... Είμαι 30 χρονών δεν έχω βγει να πω κάτι στον Τύπο για το οτιδήποτε και δεν θα το κάνω και τώρα... Σέβομαι τους ανθρώπους... Αγάπη παιδιά, αγάπη» είπε και αποχώρησε.