Τέλος εποχής: Η Μαύρη Γαζέλα παραδίδει τη σκυτάλη

16.12.2014
Αυτό θα πει θάρρος, αλλά και αυτοπεποίθηση... Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, η 44χρονη πλέον Ναόμι Κάμπελ, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με την κατά 20 χρόνια μικρότερή της Τζόρνταν Νταν (Jourdan Dunn), το μοντέλου που ήδη πολλοί έχουν χρίσει ως διάδοχό της.

Οι δύο μοντέλες μόνο ανταγωνιστικές δεν είναι μεταξύ τους. Η Τζόρνταν, μάλιστα, πρόσφατα απέτισε φόρο τιμής στη Ναόμι φορώντας ένα Τ-Shirt με το όνομά της, ενώ οι δυο τους έκαναν μία πολύ όμορφη φωτογράφηση για την καμπάνια της καλοκαιρινής κολεξιόν του οίκου Burberry's.

Τα δύο σούπερ μοντέλα αγκαλιασμένα και αγαπημένα μέσα σε πολύχρωμα παλτά και ρούχα με το σήμα κατατεθέν του διάσημου οίκου ποζάρουν στο φακό του μάστερ της φωτογραφικής τέχνης Μάριο Τεστίνο (Mario Testino).

Για την πρώτη της συνάντηση με την Ναόμι Κάμπελ, η Τζόρνταν μίλησε στη Vogue αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Δεν είχα την πολυτέλεια να αγχωθώ ή να νιώσω νευρικότητα όταν τη γνώρισα, γιατί η γνωριμία μας ήταν τελείως απρόσμενη και ξαφνική. Ήμουν ημίγυμνη στα παρασκήνια στο κατάστημα της Kate Moss, όταν ξαφνικά την είδα να μπαίνει, να με αγκαλιάζει και να μου λέει: Γεια σου καλή μου, είναι μεγάλη μου χαρά που σε γνωρίζω, πρέπει να φάμε μια μέρα μαζί;».