Μπέσυ Μάλφα: Είχα σχέση με ομοφυλόφιλο!

15.12.2014
Η Μπέσυ Μάλφα αυτή την περίοδο είναι μία από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» στο θέατρο Πειραιώς 131 και σύντομα (15 Ιανουαρίου) θα τη δούμε και στις κινηματογραφικές αίθουσες αφού είναι μία από τις πρωταγωνίστριες των «Γαμπρών της ευτυχίας».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για μία παλαιότερη της σχέση με ομοφυλόφιλο με τον οποίο ήταν πολύ ερωτευμένη και δεν την ενδιέφερε καθόλου που είχε διαφορετικές σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Ήταν κάτι που γνώριζα από την αρχή. ∆ε µου το έκρυψε ποτέ. Γνωριστήκαμε όταν ασχολούμουν µε το κλασικό µπαλέτο. Είναι µία πολύ σπουδαία προσωπικότητα του χορού, ερωτευτήκαμε και τα φτιάξαµε. ∆εν είχε καµία απολύτως σηµασία αν ήταν γκέι. Μπορεί οι γονείς µου να µε πήγαν στις Καλόγριες, αλλά είχα πάντα πολύ ανοιχτό µυαλό.» δήλωσε η συμπαθής ηθοποιός και χορεύτρια.

Σημείωσε πως παλαιότερα είχε αναφέρει πως την ερωτεύονται ακόμα ομοφυλόφιλοι και το ότι ξέρουν πως δεν την ενδιαφέρει κανείς άλλος εκτός του Γεράσιμου Σκαδαρέση, του κάνει να κολλάνε ακόμα περισσότερο.