Σαμαράς: Το ρίχνει έξω με φίλη της Φουρέιρα!

15.12.2014
Ο επεισοδιακός, όπως φαίνεται, χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά θα μάς απασχολήσει για κάμποσο καιρό. Εξάλλου, τέτοιο ερωτικό σκάνδαλο είχαμε καιρό να ζήσουμε στη φτωχή μας showbiz.

Μετά την αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια άφησε τον ποδοσφαιριστή για τα μάτια ενός γνωστού εφοπλιστή και τα άλλα πιπεράτα που βγαίνουν στην επιφάνεια, για ντετέκτιβ, άγριους τσακωμούς και λοιπά έρχεται μια νέα φωτογραφία από τον Σαμαρά. Γιατί μπορεί τις προηγούμενες μέρες να "ανέβαζε" μόνο η Φουρέιρα φωτογραφίες της (κυρίως σέξι και αισθησιακές) στα social media, ήρθε η σειρά του Σαμ να... ανταποδώσει!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως συνηθίζουμε οι Έλληνες να κάνουμε όταν χωρίζουμε, έτσι και αυτός βγήκε έξω για να "πνίξει" τον πόνο του! Με δύο καλούς τους φίλους πήγε σε γνωστό στέκι του Αλίμου και η παρέα τα πέρασε τόσο ωραία που "ανέβασε" και φωτογραφία στo Instagram.

Ωστόσο κι εδώ είναι το ωραίο της ιστορίας, στην παρέα τους είχαν και την Άννα Λορένη! Ποια είναι τούτη; Νεαρή τραγουδίστρια, όμορφη και... φίλη της Φουρέιρα. Λέγεται ότι ένα φεγγάρι υπήρξε και κορίτσι του Μιχάλη Σηφάκη, που είναι κολλητός του Σαμαρά, οπότε και να έγινε εκεί η γνωριμία.

Πάντως, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε τη... στάση του σώματος της Λορένη, η οποία έχει πέσει όλη πάνω στον ποδοσφαιριστή. Bέβαια, μπορεί να έγινε για τις ανάγκες της... selfie!