Σπυροπούλου: Την "έστειλε" ο Κοντομηνάς από την Αμερική;

15.12.2014
Σαν βόμβα έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής η πληροφορία ότι η Κων/να Σπυροπούλου φεύγει από τον Alpha. Ή καλύτερα την... φεύγουν. Και μπορεί μέχρι στιγμής το κανάλι να μην έχει ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις του, το διαζύγιο με την ξανθιά παρουσιάστρια είναι πλέον σίγουρο!

Και μόνο... βελούδινο, όπως φαίνεται, δεν είναι! Και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι η Σπυροπούλου φεύγει από το κανάλι (της) με εντολή Δημήτρη Κοντομηνά!!! Το αφεντικό του Alpha τις τελευταίες 20 μέρες βρίσκεται στην Αμερική και από εκεί έδωσε την εντολή να λήξει η συνεργασία με τη μικρή ξανθιά παρουσιάστρια.

Το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από το "διαζύγιο" είναι μεγάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, το διαζύγιο είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό και το μόνο που απέμενε, ήταν να διευκρινιστούν κάποιες τυπικές διαδικασίες. Ωστόσο, ο Κοντομηνάς έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι επίσπευσε τη διαδικασία πολύ νωρίτερα.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (14/12) μετά το τέλος της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στέλεχος του ALPHA ενημέρωσε την Κωνσταντίνα για τη λύση της συνεργασιας τους. Μάλιστα, ο ALPHA φαίνεται αμετακίνητος στις προθέσεις του και παρά το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα του σταθμού για το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, η απόφασή θεωρείται τελική.

Πάντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, τη Δευτέρα (15/12) θα αποφασιστεί τι θα βγει στον αέρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο, καθώς έχουν γυριστεί ήδη τέσσερις εκπομπές, για το σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου και αυτό στις 3 και 4 Ιανουαρίου. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον η αποκάλυψη του δημοσιογράφου, που αναφέρει ότι τα πάντα θα κρίνονταν από τη στάση της Σπυροπούλου έως και την ερχόμενη Κυριακή, όμως, κάποιες κινήσεις της φαίνεται ότι έκαναν τον Κοντομηνά να πάρει την απόφαση του «διαζυγίου» μία βδομάδα νωρίτερα.


Μάλιστα, η Σπυροπούλου από την ώρα που της ανακοινώθηκαν τα μαντάτα προσπαθεί να επικοινωνήσει, αλλά οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι η άλλη πλευρά είναι αμετακίνητη στην απόφαση της, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει το κύρος του σταθμού. Εξάλλου, η συμπεριφορά της μικρής ξανθιάς παρουσιάστριας και όσα ακούγονται για εκείνη, μόνο δυσφημιση αποτελούν για έναν σταθμό, που φέτος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στον πίνακα της AGB.