Άκου τη δρ. Ρουθ να... παραμιλά ελληνικά για το σεξ

15.12.2014
Η διάσημη τηλεοπτική σεξολόγος έρχεται στην Αθήνα και... παραμιλάει για το ελληνικό σεξ! Στη γλώσσα μας!

Η δρ. Ρουθ Γουεστχάιμερ (dr. Ruth Westheimer) είναι χωρίς αμφιβολία η πρώτη διάσημη τηλεοπτική σεξολόγος, η οποία άγγιξε τα "ευαίσθητα προσωπικά θέματα" όταν κανείς άλλος δεν το έκανε.

Στα 86 της χρόνια σήμερα η μικροσκοπική αμερικανο-γερμανο-εβραία με την παράξενη προφορά συνεχίζει ακάθεκτη το " έργο" της ταξιδεύοντας μάλιστα και σε όλο τον κόσμο για να μοιραστεί τις γνώσεις της περί του σεξ.

Έτσι, έρχεται και στην Αθήνα σε λίγες μέρες για να συμμετάσχει στο φεστιβάλ "Athena Erotic Art 2014" που πραγματοποιείται στο Φάληρο από τις 19 έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Για να διαφημίσει, λοιπόν, την άφιξή της, η δρ. Ρουθ ετοίμασε ένα σποτάκι όπου μεταξύ άλλων μιλά και ελληνικά. Ιδου:

Βέβαια, δεν το άφησε έτσι η δρ. Ρουθ, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα σόσιαλ μίντια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Με απανωτά τιτιβίσματα, τις τελευταίες μέρες η γιατρός ενημερώνει τους φίλους της για το επικείμενο ταξίδι της, ζητώντας μάλιστα και συμβουλές. Μερικές, μάλιστα από τις αποκρίσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

"Πάω στην Ελλάδα. Κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δω;", ρωτά η δρ. Ρουθ τον... κόσμο της και η πρώτη απάντηση βάζει φωτιές. "

"Θα πρότεινα να είσαι πολύ προσεκτική όταν σκύβεις, δρ. Ρουθ... Αυτοί οι Έλληνες...", γράφει ένας φίλος με σαφή υπονοούμενα, ενώ στη συνέχεια ο προτάσεις έρχονται για μπακλαβά, Σούνιο και Σαντορίνη...

"Υποτίθεται ότι οι Έλληνες κάνουν περισσότερο σεξ από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Θα ψάξω να βρω το γιατί και θα σας ενημερώσω", γράφει κάποια στιγμή η δρ. Ρουθ με ένα από τα μηνύματα στη συνέχεια να αναρωτιέται "Μα είναι άνεργοι!!!".