"Έφυγε" ο Τόνι Άντονι - η τελευταία του επιθυμία

15.12.2014
Θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση θανάτου του Τόνι Άντονι. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός "έφυγε" τα ξημερώματα της Κυριακής (14/12) μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Τόνι Άντονι, όπως λένε, άνθρωποι που ήταν κοντά του, δύο χρόνια δεν το έβαλε κάτω και με γενναιότητα πάλεψε τον καρκίνο. Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση και μετά από αυτή έδειχνε να έχει βγει νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους φίλους του, ενώ βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

Ο αδελφός του, Δημήτρης, μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Τόνι: η ταφή του να γίνει στη Σκόπελο, αφού ήθελε δίπλα του τη θάλασσα.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιανουάριου του 1948. Μετρούσε πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τηλεοπτικά γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα «Επτά κακά της μοίρας μου», ενώ θεατρικά η παράσταση που τον απογείωσε ήταν το «Σεσουάρ για δολοφόνους»

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (15/12) στο Αιγάλεω