14 αγρότισσες κάνουν στριπτίζ στην εξοχή για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ! [photos]

12.12.2014
14 γυναίκες από την βρετανική επαρχία του Χάντινγκτον (Huntingdon) σκέφτηκαν έναν -ομολογουμένως- αλλόκοτο τρόπο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τα νοσηλευτικά ελικόπτερα που πιλοτάρει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Δούκας του Cambridge.

14 γυναίκες από την βρετανική επαρχία του Χάντινγκτον (Huntingdon ) σκέφτηκαν έναν –ομολογουμένως- αλλόκοτο τρόπο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τα νοσηλευτικά ελικόπτερα που πιλοτάρει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Δούκας του Cambridge.

Στήθηκαν έτσι και φωτογραφήθηκαν όπως τις γέννησε η μανούλα τους στην εξοχή προκειμένου να δημιουργήσουν και να μοσχοπουλήσουν ένα καυτό… ημερολόγιο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον Αγγλικό Τύπο οι γυναίκες αυτές απεικονίζονται να εκτελούν διάφορες αγροτικές εργασίες, όπως να οδηγούν τρακτέρ, να περπατούν στα χορτάρια φορώντας μόνο μπότες ιππασίας , να ξαπλώνουν στο σανό, να ανεβαίνουν σε άμαξες και πολλά πολλά άλλα.

Το κερασάκι στην τούρτα; Δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν φορώντας μόνο το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη για το μήνα Δεκέμβριο.

Σημειώστε πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την 49χρονη φωτογράφο Julie Ayres, η οποία ζει στην βρετανική επαρχία και δηλώνει εξαιρετικά υπερήφανη για το project της αυτό.

Το ημερολόγιο αυτό θα πωλείται έναντι του ποσού των 10 λιρών από τις 13 Δεκεμβρίου..