Καινούριου: Πήρε την εκδίκηση της πρώην σχολιάζοντας Σαμαρά - Φουρέιρα

12.12.2014
H Kατερίνα Καινούριου πήρε με το δικό της τρόπο την εκδίκησή της…. πρώην σχολιάζοντας το χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά και τις φήμες που τον συνοδεύουν.

Βλέπετε, ο πολύκροτος αυτός χωρισμός και ο… τρόπος ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή είναι το πρώτο θέμα σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και εκπομπές, δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει ασχολίαστος και στην εκπομπή που παρουσιάζει η Καινούριου το "Ολα Παίζουν".

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν φανερά εκνευρισμένη με εκείνους που δημοσίως μιλάνε για "κέρατο", χωρίς να γνωρίζουν αν πράγματι ισχύει το σενάριο, ο Γιώργος Λιανός με το δικό του καυστικό χιούμορ έριχνε λάδι στη φωτιά και όλοι περίμεναν την Κατερίνα Καινούριου να πει ως πρώην σύντροφος του Σαμαρά την άποψή της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια με αξιομνημόνευτη ηρεμία εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. «Η Φουρέιρα είχε χωρίσει από τον Σαμαρά ή κεράτωσε τον Σαμαρά και πήγε με τον άλλον;» ρώτησε, αποδεικνύοντας πως μία πρώην ποτέ δεν ξεχνά….