Κέιτ Χάντσον: Αντί για γάμος... χωρισμός

09.12.2014
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η διάσημη ηθοποιός διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μουσικό Ματ Μπέλαμι.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον αρραβώνα τους η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και ο Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Έχουν μαζί έναν γιο, τον 3 ετών Μπίνγκμαν, ο οποίος, σύμφωνα με τη δήλωσή τους παραμένει βασική προτεραιότητα και των δύο.

"Η Κέιτ και ο Ματ βρίσκονται σε διάσταση αρκετό καιρό τώρα. Ωστόσο, παραμένουν πολύ στενοί φίλοι και αφοσιωμένοι γονείς", δήλωσε η εκπρόσωπος της 35χρονης ηθοποιού στο People ενώ τονίζεται ότι η Κέιτ έχει βγάλει το μονόπετρό της από τις αρχές Νοεμβρίου, παρότι το ζευγάρι έχει κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις από τότε, όπως αυτή της 21ης Νοεμβρίου, μαζί με τη μαμά της Χάντσον, Γκόλντι Χον (Goldie Hawn).

Η Κέιτ έχει ακόμη έναν γιο, από τον γάμο της με τον μουσικό Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson), τον 10χρονο Ράιντερ (Ryder) ενώ σύμφωνα με φίλους της, δεν παντρευόταν τον Ματ, γιατί δεν ήταν τελείως σίγουρη -πιθανότατα για τον εαυτό της- και δεν θα άντεχε άλλο ένα διαζύγιο.

Ο 36χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Muse, είναι, το ίδιο αποφασισμένος, όπως και η πρώην -πια- αρραβωνιαστικιά του να κρατήσουν τη σχέση τους άκρως φιλική για χάρη του γιου τους.