Τρελό «κράξιμο» στον Κωστή Μαραβέγια για τον Ρωμανό

08.12.2014
Χαμός από το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο Κωστής Μαραβέγιας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε την άποψή του για το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού.

Η άποψη του δημοφιλούς στις νεαρές ηλικίες τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια για το αμφιλεγόμενο θέμα του Ρωμανού, την οποία πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε αιτία για να δεχτεί μαζική επίθεση, βρισιές και κατάρες στο διαδίκτυο.

Ένας από τους χρήστες που έχουν κάνει Like στην σελίδα του προέτρεψε να τον κάψουν ζωντανό μαζί με όσους βρεθούν στην επόμενη συναυλία του (!!!)

Αναλυτικά o τραγουδιστής έγραψε:


«Αγαπημένε μου συνάνθρωπε,
πόση βία ν' αντέξεις πια σ' αυτό τον τόπο; Βία "κρατική", βία "αντιεξουσιαστική", βία "χρυσαυγίτικη", όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.
Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο.
(Σε Μι Ματζόρε )
Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή "ιδεολογικά" προσχήματα.
Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα "δίκαιους αγώνες" που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος,
η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα 'χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις.
ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που 'ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.
Με αγάπη
Κ. Μαραβέγιας»