Θεωνά: Το άδοξο ειδύλλιο με τον Αναστασιάδη

05.12.2014
Ένα απίστευτο παρασκήνιο φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την εμφάνιση της Τζένης Θεωνά στο Mega με ΜΙΑ. Η γνωστή ηθοποιός είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή κι εκείνος μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τη σχέση της με τον συνάδελφο της, Ανδρέα Κοντόπουλο.

Η Θεωνά απέφυγε να απαντήσει και με τον τρόπο της προσπαθούσε να πάει αλλού την κουβέντα, όμως, ο Σεφερλής επέμενε, προκαλώντας τον εκνευρισμό της.

Λίγες μέρες μετά μάθαμε ότι πίσω από τον εκνευρισμό της ηθοποιού, κρυβόταν ο χωρισμός με τον επί έξι χρόνια σύντροφο της! Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, κρατούσε χαμηλούς τόνους κι έτσι ο χωρισμός που ήρθε στις αρχές Οκτωβρίου ήταν γνωστός μόνο στους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Σεφερλής δεν το γνώριζε αυτό, οπότε κι επέμενε να τη ρωτά για τον Κοντόπουλο. Τώρα, όμως, διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, που επικαλείται... «ασφαλείς πληροφορίες» ότι η Θεωνά μετά το χωρισμό της είχε ένα φλερτ με τον Δήμο Ανστασιάδη Ωστόσο, αυτό δεν πρόλαβε να δει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έληξε σύντομα!