Γιατί ο Αθερίδης οδηγούσε τρομοκρατημένος στο αντίθετο ρεύμα;

05.12.2014
Ο Θοδωρής Αθερίδης αυτή την περίοδο είναι στη θεατρική σκηνή με τα “Πράματα και Θάματα”, στην τηλεόραση με την εκπομπή “Αργά” αλλά και στο κινηματογραφικό πανί με το “Από έρωτα”.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Hello μίλησε εκτός από τα επαγγελματικά του και για την κόρη του και συγκεκριμένα για το περιστατικό που τον έχει τρομοκρατήσει όσο κανένα άλλο πριν κάποια χρόνια.

“Όταν η κόρη μου, Φωτεινή, είχε πάει σ' ένα σπίτι και με πήραν τηλέφωνο ότι λιποθύμησε, επειδή ήπιε ένα ποτήρι ουίσκι. Ήταν 15 ετών. Έτρεχα ανάποδα στη Βουλιαγμένης με την κόρνα και τα alarm αναμμένα. Δεν είχε πάθει τίποτα, απλώς ήταν νηστική. Έτσι, πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2006 στο Ασκληπιείο Βούλας” δήλωσε ενώ η Πρωτοχρονιά που τον σημάδεψε ήταν όταν γεννήθηκε η Φωτεινή.

Στη συνέχεια σχολίασε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το παιδί του όπως έχει συμβεί και με άλλους συναδέλφους του λέγοντας πως θα ήθελε αλλά δε θέλει ακόμα αυτή επειδή θέλει να κλείνει έναν κύκλο στη δουλειά κι έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία.

“Εγώ θέλω, αυτή δε θέλει. Και δεν έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε τη μητέρα της, γιατί έχει δοκιμαστεί και στο παίξιμο και στο γράψιμο και στη σκηνοθεσία” πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.