Αποκάλυψη-βόμβα από Ρόκκο: Πήγε με άντρα!

02.12.2014
Κάτι σαν αστικός μύθος ήταν μία πολύ παλαιά δήλωση του Στέλλιου Ρόκκου, ότι άντρας είναι αυτός που πήγε με άντρα και δεν του άρεσε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα, δεν ξέραμε αν ο τραγουδιστής είχε κάνει πράγματι την παραπάνω δήλωση ή ήταν απλά μία φήμη.

Ωστόσο, στην πρεμιέρα του κέντρου, όπου εμφανίζεται, ο Ρόκκος επιβεβαίωσε την επίμαχη δήλωση του.

«Εγώ είμαι αυτός που έχει δηλώσει παλιότερα ότι άντρας είναι αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε, ε εμένα δε μου άρεσε» ήταν η απάντηση του στο σκετς με τον Τάκη Ζαχαράτο όταν εκείνος ως Έλλη Στάη τον ρώτησε «Αν... τη σκάβει την Αμφίπολη»!

Η σκηνή αυτή δεν υπήρχε περίπτωση να μη σχολιαστεί από το Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας που έχει «βαρύ» ιστορικό με τον τραγουδιστή «τρωγόταν» να πει κάτι, αλλά κρατήθηκε, διότι δεν είναι να ανοίγουν νέοι κύκλοι... αίματος!


«Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο, ότι έχει πάει με άντρα είπε. Τώρα εγώ δε μιλάω γιατί τα προηγούμενα με τον Ρόκκο και αν μιλήσω εγώ θα μου πει ότι πάλι ο Λιάγκας είπε αυτά. Δεν ξέρω αν εννοούσε αυτό, πάντως από τα συμφραζόμενα αυτό καταλαβαίνεις. Άρα εμείς που δεν το έχουμε δοκιμάσει δεν είμαστε άντρες; Σύμφωνα με τον φίλο μου τον Στέλιο, εμείς που δεν έχουμε πάει ρε Στέλιο με άντρα ποτέ ίσως ή χάνουμε αφενός ή αφετέρου. Δεν ξέρουμε αν το εννοούσε ή αν έκανε χιούμορ» σχολίασε.