Γαβαλάς: Έφτασα στο σημείο να τρώω ακόμα και το φαΐ του σκύλου μου

02.12.2014
Ο Λάκης Γαβαλάς σε κάθε εμφάνιση του στο Dancing with the stars προκαλεί πάντα αντιδράσεις λόγω των εκκεντρικών εμφανίσεων του κι ειδικά όταν φόρεσε κόκκινο κραγιόν και τα λευκά γυαλιά κι εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο "Όλα Μπιμπ" σχολίασε την άσχημη κριτική του παρουσιαστή τονίζοντας πως παρεκτράπηρε και δύσκολα τον κρατάς πίσω ενώ πρόσθεσε πως εκείνος θα κάνει ό,τι του έρχεται κάθε φορά αλλά με σεβασμό πρώτα απ’ όλα στον εαυτό του.

«Ήταν καταδικαστικός, στενοχωρήθηκα πολύ, είπε κακίες αλλά δεν είναι κακός άνθρωπος. Ποτέ δεν έχω κάνει μια ευρεσιτεχνία, δεν θέλω να έχω καμία ευθύνη. Όταν ήρθε ο Marylin Manson στην Αθήνα και τρέξανε όλες οι παρατρεχάμανες κοσμικές με τα παιδιά τους και τα ανίψια τους και πήραν και έργα του, αυτός είχε χείλη κόκκινα, πλαστικό μάτι, σίδερα στα δόντια, αλλά επειδή ήταν στο Γκάζι το θεώρησαν όλοι κουλτούρα. Ενόχλησε τον κύριο Λιάγκα και είπε για το κόκκινο κραγιόν πάνω μου που βλέπουν τα παιδιά μου. Αυτό τον ενόχλησε; Αυτό είναι το μόνο νορμάλ που έχω κάνει στη ζωή μου.». ανέφερε ο σχεδιαστής.

Όμως εκτός τηλεόρασης και πέρα από τα εντυπωσιακά ρούχα, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική και λιγότερο φανταχτερή. Ο Γαβαλάς σόκαρε με την εξομολόγηση του για τα ελάχιστα λεφτά που έχει πλέον λέγοντας πως κάθε μέρα κάνει αγώνα για να βρει να φάει.

«Τρώω καλαμπόκια. Πέρασα από ένα delicatessen στο Κολωνάκι και ήθελαν να μου κάνουν δώρο, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συσκευασία του και δεν το πήρα. Κάθε πρωί βγαίνω έξω να ψάξω να βρω χρήματα για να φάω. Καμιά φορά τρώω την τροφή του σκύλου μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.