Βικτόρια Μπέκαμ: Λόγια λατρείας για τον Ντέιβιντ

02.12.2014
Ακόμη ένα βραβείο παρέλαβε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και, φυσικά, από τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στον αγαπημένο σύζυγό της.

Η φίρμα με το όνομα της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) βραβεύτηκε ως η καλύτερη για το 2014 στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας (British Fashion Awards) και η ίδια η 40χρονη σταρ έλαμπε.

Έχοντας τον σύζυγο Ντέιβιντ (David) στο πλευρό της -ο οποίος παρεμπιπτόντως αναρώνει από πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο- η Βικτόρια πόζαρε με τον γνωστό "καρμπόν" τρόπο στον φακό ντυμένη υπέρκομψα με μια δική της δημιουργία.


Ανεβαίνοντας να παραλάβει το βραβείο της, η Βικτόρια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά, ούτε τη συγκίνησή της."Ουάου! Σας ευχαριστώ. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι Βρετανίδα και απίστευτα περήφανη που έχτισα τη φίρμα μου στο ΗΒ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και αυτό είναι για εσάς", ξεκίνησε η κυρία Μπέκαμ ενώ στη συνέχεια έφτασε φυσικά και στη δύναμη κάτω από τα φτερά της.

"Κάναμε μεγάλο δρόμο από εκείνο το καμαρίνι των Spice Girls, έτσι; Ντέιβιντ, με εμπνέεις κάθε μέρα. Με στηρίζεις. Εσύ το κάνεις αυτό δυνατό. Σε λατρεύω, όπως και τα παιδιά μου", συνέχισε η Βικτόρια ολοκληρώνοντας με τις ευχαριστίες προς τους γονείς της, "Με αγαπάτε χωρίς όρια -και ξέρω ότι είμαι κακός μπελάς".

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια, ευχόμαστε εμείς...