Κομμένα πια τα λελουδικά για Ρέμο!

02.12.2014
Στροφή στην ποιότητα αποφάσισε να κάνει ο Αντώνης Ρέμος, «θυσιάζοντας» τα γαρύφαλλα! Ο τραγουδιστής μετά από χρόνια στις πίστες και... τόνους λελουδικού στα πόδια του την είδε αλλιώς και είπε να βάλει ένα στοπ στην... παρακμή!

Όπου παρακμή το γαρύφαλλο! Έτσι, φέτος στο κέντρο όπου θα εμφανίζεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου δε θα δεις πουθενά λουλουδού με ντάνες τα πανέρια.

«Σταματώ την παρακμή και η σπατάλη με τα λουλούδια. Εγώ υπήρχα σε αυτούς τους χώρους, δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου, αλλά εγώ πήρα απόφαση να σταματήσει να υπάρχει το θέμα των λουλουδιών γιατί παρασέρνουμε το κόσμο να ξοδέψει τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του», εξήγησε χαρακτηριστικά για την απόφαση του, στη συνέντευξη Τύπου για το σχήμα.

Η απόφαση του Ρέμου βρήκε σύμφωνο και τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος τη στηρίζει μάλιστα με θέρμη. Ωστόσο, ο Αντώνης δεν είναι ο πρώτος λαϊκός τραγουδιστής που κάνει.... στροφή στην ποιότητα και την «πατάνε» τα γαρύφαλλα! Το ίδιο είχε πράξει πριν χρόνια η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία όμως, ξανά το πήρε αλλιώς κι επέστρεψε στον.. λελουδοπόλεμο με δόξες, τιμές και ντάνες τα γαρύφαλλα!